Okul Aile Birliği Yönetimi

01.09.2013 2417

Elazığ Şehit Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği

Değerli Veliler,
..... /... / ........ tarihinde Şehit Mehmet Akpınar İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda yapılan Okul Aile Birliği Seçimi sonucunda 2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılında görev alan veliler olarak, bu yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Bir ekip ruhu ile çalışarak bu yıl yapacağımız etkinliklerde, çeşitli sorunların çözümünde ve yetkinliğimiz çerçevesinde, üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Ailelere yardımcı olmak, öğrencilerimizi sosyal etkinlikler ile motive etmek, sosyal projelere katkı sağlamak, etkin bir iletişim sağlamak, okul ve aileler arasında iyi bir köprü olmak istiyoruz.

“Bu okul artık hepimizin ve bu çocuklar hepimizin” düşüncesi ile hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Okul kurucularımız, yöneticilerimiz, ve değerli öğretmenlerimizin özverili çabalarına destek vererek, en iyiye ulaşmanın tüm veliler olarak ortak hedefimiz olmasını diliyoruz.
Çalışmalarımızda bize göstereceğiniz destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, öneri ve istekleriniz için sizlere her zaman yardımcı olabilmeyi dileriz.

YÖNETİM KURULU

SIRA NO

ADI VE SOYADI

GÖREVİ

1

 

Başkan

2

 

Bşk. Yrd.

3

 

Muhasip Üye

4

 

Yazman Üye

5

 

Üye

6

 

Üye

 

DENETİM KURULU

SIRA NO

ADI VE SOYADI

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6