Şht. Mehmet Akpınar İlkokulu

Vizyon: EĞİTİMDE ÖNCÜ, YENİLİKLERE AÇIK BİR MODEL OLUŞTURMAK

Misyon: Misyonumuz; Biz Bütün Öğrencilerin Öğrenmelerini Sağlamak, Onların Bilgili, Becerili Ve Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetiştirilmelerine Fırsat Tanımak Ve Onları Çağın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak İçin varız. Milli ve manevi kültürümüzü yaşatarak gelişen dünyaya ayak uyduracağımıza, bizi birbirimize kenetleyen ve bağlayan milli ve manevi değerlerimize sarılarak yüceleceğimize inanıyoruz. Çünkü biz farklı olmak istiyoruz ve biz farklıyız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİS
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmehmetakpinarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Abdullahpaşa Mahallesi 290. Sokak No 36 MERKEZ / ELAZIĞ

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Abdullahpaşa mahallesinin konum olarak tam merkezinde bulunmakta olup, otobüs ve minibüsler ile kolayca ulaşılabilinmektedir. Okulumuzun 2 sokak altında İtfaiye istasyonu, Batı tarafında aile sağlığı merkezi ve Fatih Camiisi, yukarı kısmında da aile sağlığı merkezi ve cami ile alışveriş marketleri bulunmaktadır.

Adres - Abdullahpaşa Mahallesi 290. Sokak No 36 MERKEZ / ELAZIĞ

Ulaşım her saat 15 dakikada bir olmak üzere 4 otobüs ve minibüsler ile kolayca ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, şehir merkezine 7 KM uzaklıkta olup,